Jazz'SAlive at Travis Park

Travis Park  · 

San Antonio Parks Foundation presents The 36th Annual Jazz'SAlive: The City of San Antonio's Official Jazz Festival, Friday and Saturday, September 20th - 21st, 2019 in beautifully renovated Travis Park! The event is free and open to all ages! For more information, click here!

MAIN STAGE PRESENTED BY MAJESTIC THEATRE

TECH TEMPO STAGE POWERED BY CODEUP AND GEEKDOM

ACTIVITIES IN THE PARK

OFFSITE PROGRAMMIN

FRIDAY, SEPTEMBER 20, 2019:

5:00pm-6:30pm (90 MINS) - TOMAR & THE FCs

6:30PM-7:00PM (30 MINS) - Rat King Cole

7:00pm - 8:15PM (75 MINS) - WILL OWEN GAGE AND THE ALAMOTONES

8:15PM-9:00PM (45 MINS) - Tony Romero & The Spiders

9:00pm -10:30pm (90 MINS) - LAO TIZER BAND

10:30PM-1:00AM - Old Fashioned SwiNg Dance Afterparty AT ST. ANTHONY SKY TERRACE

SATURDAY, SEPTEMBER 21, 2019:

10:00AM-12:00PM -YOSA INSTRUMENT PETTING ZOO + COMMONWEALTH BRUNCH

12:00PM-6:00PM - CREATIVE YOUTH VILLAGE BY PARKS AND REC

1:00PM-2:00PM (60 MINS) - ADRIAN RUIZ QUARTET

2:00PM-2:30PM - (CODEUP/GEEKDOM - JAZZ MEETS TECH IN THE PARK)

2:30PM-3:30PM (60 MINS) - THE JAZZ PROTAGONISTS

3:30PM-4:00PM - THE HESS BROTHERS TRIO

4:00PM-5:00PM (60 MINS) - KEN SLAVIN

5:00PM-5:30PM - AJAM (ALAMO COLLEGE JAZZ BAND)

5:30PM-6:30PM (60 MINS) - US AIR FORCE BAND - DIMENSIONS IN BLUE

6:30PM 7:00PM (30 MINS) — George Prado & Chuck Glave

7:00PM-8:15PM (75 MINS) - AARON PRADO SEXTET (WITH JACQUELINE SOTELO / JOHNNY P)

8:15 PM - 9:00PM (45 MINS) - EDDIE & THE VALIANTS

9:00PM-10:30PM (90 MINS) - DIANNE REEVES

10:30PM-1:00AM - ‘Wine Down’ Afterparty with JOSE AMADOR and NATIAO

at Commonwealth / buns building lobby (Jefferson st.)

VIP tickets and table info can be found here.

For more information* on Jazz’SAlive visit:SanAntonio Parks Foundation

title

Content Goes Here